Євген Клопотенко — відомий український кухар, переможець одного із сезонів "МастерШеф" — зізнався Юлії Саніної з Hardkiss, що він не має ні друзів, ні особистого життя.

Це сталося в ефірі кулінарного шоу "Пекельні муки". Хоча ще недавно він демонстрував весілля, як виявилося незабаром, фейкове.

Євген Клопотенко, скріншот: Youtube
Євген Клопотенко, скріншот: Youtube

Зараз він зірвав маску бадьорого оптиміста і зізнався співачці, що в нього відсутня і особисте життя, і як такі друзі в принципі. Обговорюючи, чи можуть знаменитості дружити між собою, Саніна поцікавилася у Клопотенка, чи зараз у нього близькі люди.

"У мене друзі – це моя духовка", - жартома відповів Клопотенко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Тоді Саніна запитала, чи має дівчину... чи хлопця.

"Так ні, ти що! Яка дівчина? Немає в мене ні дівчини, ні хлопця. Не вдається мені якось", - зізнався Євген.

На паралельне запитання тоді Юлія Саніна відповіла, що з Тіною Кароль їй не вдалося потоваришувати. Тому вони просто добрі знайомі.

Євген Клопотенко, скріншот: YouTube
Євген Клопотенко, скріншот: YouTube

Слова Клопотенка слід сприймати з гумором. Відомий кулінар славиться своїми жартами. Однак, можливо, вони мають частку правди...

Нагадаємо, злякався мобілізації і втік у Німеччині: що сталося з Борисом Апрель після "Фабрики зірок"

Як повідомляв "Знай.uа", колишній Тіни Кароль утік до РФ після 10-річної роботи з красунею: "Робота, подорож чи щось інше?"

Знай.uа писав, гопачка Юлія Лущинська знялася оголеною на 9-му місяці: "Креатив це не моє"