63-річний пацієнт пішов на плановий огляд – обстеження на рак товстої кишки у США, штаті Місурі.

Після того, як лікарі помістили камеру в середину його кишківника, процедура йшла у звичайному режимі до одного моменту. Коли вони дійшли до поперечної ободової кишки, вони побачили там муху. Лікарі були спантеличені і назвали попадання туди мухи "загадковим та не зрозумілим". Про цей випадок написали в Metro.

Муха в кишківнику. Фото: Metro
Муха в кишківнику. Фото: Metro

Медики опитали пацієнта, і запитали що він їв напередодні. Він відповів, що перед процедурою вживав тільки рідину, щоб спорожнити кишківник, які рекомендують.Сам чоловік здивований і заявляє, що уявлення не має, як муха потрапила туди. Тим паче він не відчував ніяких дивних симптомів напередодні і його самопочуття було нормальним.

Лікарі говорять, що це можливо у дуже рідкісних випадках мухи здатні заразити кишківник людини своїми личинками. Це може статися, коли людина з’їсть личинку, або яйце мухи.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів
Показати ще

Голова личинки синьої мухи // фото Цікаві факти
Голова личинки синьої мухи // фото Цікаві факти

Але навіть тоді вони можуть оминути кишкову кислоту та вилупитися, а потім спокійно рости в організмі людини. Цей стан називають кишковим міазом. Деякі пацієнти можуть відчувати нудоту, діарею та блювоту. У деяких випадках такий стан не супроводжується неприємними відчуттями й людина живе своє звичайне життя та не здогадується, про наявність у своєму організмі паразита.

Нагадаємо, портал Знай інформував, викладачка у Дніпрі "заборонила" студентам солов'їну мову на парах: випливли нові деталі

Раніше на порталі Знай повідомлялося, українка в Німеччині постраждала від рук лікаря, котрий домагався до неї прямо в кабінеті: "Засунув пальці..."

Також, наш портал інформував, 107-річна жінка планує пити пиво щодня і прожити ще довго: "Поки зможу, буду"