Популярна в соціальних мережах український екстросенс, а також майстер карток Таро Ірина Клевер у новому розкладі виявила, що вже під кінець року на українців чекає дуже потужна інформація, яка може навіть шокувати. Проте кілька тижнів цю інформацію триматимуть у секреті.

Про це Ірина Клевер розповіла у новому ефірі на YouTube-каналі "UA PROGNOZ".

Тарологиня Ірина Клевер. Фото: Youtube
Тарологиня Ірина Клевер. Фото: Youtube

За її словами, зараз це засекречена інформація і так триватиме ще близько чотирьох тижнів, тобто до Нового року. Однак потім про все стане відомо.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

"І тоді буде для України хоча б бачитися новий шлях. Це побачать не лише люди, які працюють із певними інструментами на кшталт карт, рун чи іншими. Це зможе побачити і звичайна людина теж», - наголосила Ірина.

Ірина Клевер. Фото: Youtube
Ірина Клевер. Фото: Youtube

Ірина також розповіла, що відбувається у росії. За її словами, у медійному просторі часто став з'являтися нинішній секретар Ради безпеки росії, екскерівник ФСБ Микола Патрушев. Він виконує роль чийого помічника, оскільки "король", тобто Путін помер, а наступника ще немає. Тому Патрушев "сам себе коронував і керує". Однак це триватиме недовго, близько п'яти тижнів.

Тарологіня розповіла, чи змусять Україну поступитися територією заради завершення війни. Вона наголосила, що на президента України Володимира Зеленського вже починають тиснути, ставлячи ультиматуми.

Однак навіть якщо Україну "дотиснуть" і вона погодиться, це не означатиме кінець боротьби за свої землі. Врешті-решт Україна доб'ється отримання того ж документа про возз'єднання земель.

Нагадаємо, випала карта світу: мольфар Макс Гордєєв та відьма Марія Тиха спрогнозували кінець війни.

Раніше повідомлялося, в голові просто Вікепедія: 4 найрозумніші знаки Зодіаку - перевірте, може ви у списку.

Також, все йде до фіналу: таролог обнадіяла новим прогнозом.