Головна героїня останньої частини франшизи жахів "Крик" Дженна Ортега не зіграє у майбутньому сіквелі, який носить цифру "7".

Про це повідомили відразу кілька джерел — видання Deadline та The Hollywood Reporter. За їхніми даними, актриса відмовилася від зйомок у "Крику" ще кілька місяців тому - через надзвичайно щільний графік роботи над серіалом "Венздей" для Netflix.

Кадр з фільму "Крик", скріншот: YouTube
Кадр з фільму "Крик", скріншот: YouTube

Раніше стало відомо, що у фільмі не з'явиться і Мелісса Баррера, яка грала її сестру, Сем Карпентер. Її виключили через суперечливі висловлювання у соціальних мережах. Зокрема, через коментарі на адресу конфлікту на Близькому Сході, між Ізраїлем та Палестиною.

Однак рішення Дженни Ортеги, що дуже важливо, до цієї історії не має жодного відношення. Тому проект втратив одразу двох акторок, які раніше займали головні ролі.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Крик: скрин с портала gamesradar
Крик: скрин с портала gamesradar

Дженна Ортега дебютувала в ролі нещасної дочки маніяка Гоустфейса у фільмі "Крик 6", який мав великий касовий успіх. Однак у продовженні глядачі її вже не побачать. І невідомо, чи доведеться через це переписувати сценарій і чи готовий він взагалі.

Режисер "Крика 7" Крістофер Лендон раніше заявляв, що студія ухвалила рішення щодо акторського складу без погодження з ним. Ймовірно, участь Ортеги спочатку все ж таки планувалося.

Нагадаємо, "Венздей" переїжджає - у 2 сезоні більше не буде батьківщини Дракули, де розгорнуться події

Як повідомляв "Знай.uа", що не так з фіналом "Корони"? Останній сезон вважають найгіршим з усіх

Знай.ua писав, Роберт Паттінсон вперше стане батьком: обраниця зіркового актора похвалилася округлим животиком