Подружнє життя завжди вважалося делікатною сферою, сповненою таємниць та різних заборон, компромісів, кохання.

Якось давно, ще за життя наших предків, вважалося, що розташування наших тіл на ліжку якось впливає на сімейне щастя та благополуччя.

Пара в ліжку, фото freepik
Пара в ліжку, фото freepik

Наприклад, у слов'ян існувало певне правило – дружина має спати праворуч від чоловіка і лише! Її чоловік, людина, якій вона повністю довіряє, буде ліворуч. Через це ми використовуємо вираз "права рука" для людей, які вважаються вірними та надійними помічниками.

Також у стародавніх слов'ян права рука була символом відкритості та правдивості. Навіть зараз, присягаючи, на Біблію кладуть праву руку. За етикетом вітаються, простягаючи праву руку, демонструючи свої добрі наміри. З іншого боку, знаходиться ліва рука. Вона вважається ознакою підступності, деякого обману. Саме тому чоловіки і лягали ліворуч, не бажаючи щоб дружина була невірною.

Популярні новини зараз
Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Зима буде без світла: тривожний прогноз Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій
Показати ще

Сон. Фото: скрін youtube
Сон. Фото: скрін youtube

За феншуєм, жінка повинна спати праворуч від чоловіка, адже ця сторона вважається "жіночою", з унікальною енергією. Лягаючи ліворуч, жінка наче пригнічує її. У Китаї та Японії вірили, що якщо дружина спить ліворуч від чоловіка, вона не зможе завагітніти та виносити дитину.

Нагадаємо, і ми досі в це віримо: прикмети, які вирішують, як жити українцям - від чорного кота до розсипаної солі

Як повідомляв "Знай.uа", наречена отримала відмову від коханого і вийшла за пса

Знай.ua писав, жінка з двома матками завагітніла відразу двома дітьми: був 1 шанс на 50 мільйонів