Незабаром українці почнуть готуватися до зустрічі Нового 2024 року. Щороку в цей час люди покладають багато надій на краще життя та намагаються залишити все погане у минулому.

Дехто вважає, що під час новорічних свят варто поводитися стримано і не виявляти зайвих емоцій. А достаток і добро в будинок здатні принести певні новорічні прикмети.

Зелений Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел
Зелений Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел

У той же час порушення деяких із цих заборон за новорічним столом можуть принести у ваше життя біди та проблеми.

Наприклад, якщо у вашій оселі живе кіт, категорично не можна пускати тварину за стіл. Вважається, що коти на Новий рік можуть зруйнувати всю позитивну енергетику в будинку.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

А щоб уникнути фінансових проблем у новому році, не можна скидати зі столу крихти та залишки їжі. Зате краще їх обережно скласти на тарілочку і потім викинути.

Новорічний стіл, фото: 5.ua
Новорічний стіл, фото: 5.ua

Крім того, за новорічним столом не можна сваритися та з'ясовувати стосунки. А у разі виникнення будь-яких конфліктів, їх рекомендується вирішити якнайшвидше, щоб не притягнути лиха на весь наступний рік.

Також зверніть увагу на стан вашого столу. Адже в жодному разі не можна, щоб новорічний стіл хитався. Згідно з деякими прикметами, зламаний стіл обіцяє хвороби, а це те, чого точно не забажаєш у новому році навіть ворогові.

Новий рік 2021
Новий рік 2021, фото - Рexels

Нагадаємо, чи буде 2024 рік високосним: всі заборони та таємниці року.

Раніше ми повідомляли, що Київ зустрічатиме 2024 рік з ялинкою на Софіївській площі: Кличко зовсім скоро розповість тематику.