Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі

У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями та новинами з особистого життя.

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: скриншот Youtube
Олена-Крістіна Лебідь. Фото: скриншот Youtube

Оскільки зима вже на повну силу увійшла в життя українців, Лебідь показала, як зустріла її зі своїм собакою Сарою під час прогулянки.

На опублікованому фото ведуча позує в довгому і теплому пальті, а біля можна помітити бульдога, що стрибає, який, судячи з усього, дуже порадувався зміні погоди.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Лебідь не боялася, що її пальто буде забруднено, хоча скрізь вулицями місиво із бруду та снігу, в які Сара однозначно занурила свої лапки.

[quote author=""]"Сара: ну давай! Чьо стоїш?)) бігай, справи роби! 🤪🙈😂 я що, даремно тебе вигулюю? 🤪😂" - Жартівливо написала артистка.

Мабуть, їй не терпілося якнайшвидше повернутися додому з засніженої вулиці. Шанувальники дбайливо попросили її одягатися тепліше і відзначили, що їй личить синій колір сукні.

Деякі навіть впізнали локацію і потішилися тому, як Сара реагує на зміну погодних умов.

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь зізналася, що вівсянку вранці варить їй не Розенко: "Тепер умовляю".

Раніше ми повідомляли, що Олена-Крістіна Лебідь наважилася на небезпечний поцілунок, але трохи не залишилася без губи: "Обійшовся без травм".

Так само стало відомо, що Олена-Крістіна Лебідь показала, як не лінується Павло Розенко: " ;Візьміть у руки серветку".