Актор українського театру та кіно, а також син легендарного Богдана Ступки Остап Ступка тепер буде змушений продати свій автомобіль та ходити пішки. Суд виніс вирок у справі про п'яну ДТП, де артисту призначили покарання у вигляді трьох років обмеження волі та позбавлення права управління на 8 років.

Про це пише видання "Уніан", якому Ступка встиг прокоментувати рішення суду.

Остап Ступка, скріншот: YouTube
Остап Ступка, скріншот: YouTube
quot;

4 квітня в Голосіївському районі Києва актор не впорався з керуванням автомобіля Range Rover і зіткнувся з припаркованим автомобілем Mitsubishi, внаслідок чого її власник на ім'я Ярослав отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований.

Тоді драгер показав 1,62 проміле алкоголю в крові Ступки, що у вісім разів перевищувало норму.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Фото ДТП з Остапом Ступкою. Фото Telegraf
Фото ДТП з Остапом Ступкою. Фото Telegraf

Як відомо, між потерпілим та актором виникали непорозуміння, адже Остап пообіцяв компенсувати всі витрати на лікування, а віддав лише незначну частину. Остап заперечував таку інформацію.

Судову справу почали слухати у листопаді, одне засідання було відкладено, проте вже наприкінці місяця судді оголосили вирок акторові.

Ступку визнали винним у скоєнні злочину та призначили йому покарання у вигляді трьох років обмеження волі з позбавленням права керування транспортними засобами на вісім років.

Остап Ступка. Фото кадр з Youtube
Остап Ступка. Фото кадр з Youtube
quot;

Артист вважає таке рішення несправедливим і має намір оскаржити його з адвокатом.

Прокуратура оскаржуватиме вирок Остапу Ступці, оскільки вважає його м'яким і вимагає покарання саме 3 роки за ґратами.

"Підмітати вулиці піду. Це досить несправедливе рішення. Є багато пом'якшуючих обставин. І можна було вийти на штраф, що було б доречніше, корисніше та справедливіше для держави. Сума чимала. Мінімально – це 170 тисяч грн. Які емоції? Ми здивовані", - пояснивши Ступка.

Нагадаємо, "Який же я злочинець?": Остап Ступка після п'яного ДТП розридався і "звалив" провину на злу долю.

Раніше ми писали про те, що п'яний Остап Ступка на своєму Range Rover врізався в авто і хотів "договоритися" з поліцією: акторові загрожує до 3 років в'язниці

Як повідомляв Знай.ua, Ступка "кинув" водія, в якого врізався п'яним під час ДТП: постраждалий розповів деталі