Популярна українська співачка та блогерка Ганна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі в серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників і дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram.

Відколи Анна Трінчер офіційно стала дружиною блогера Олександра Волошина, шанувальники ще більше зацікавилися її особистим життям.

Анна Трінчер та Олександр Волошин. Фото:Instagram
Анна Трінчер та Олександр Волошин. Фото:Instagram

За шаблоном, наступним етапом у відносинах має бути народження первістка. Про це співачка одного разу висловилася у підкасті Діані Глостер.

Артистка зізналася, що все частіше почала замислюватися про виховання дитини, навіть родичі на весіллі бажали парі якнайшвидшого поповнення. Трінчер ставить собі дуже багато питань про материнство, але народжувати не поспішає.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Трінчер і Волошин, кадр з весільного відео
Трінчер і Волошин, кадр з весільного відео

Вона поки що не готова присвятити весь свій час дитині.

"Всі вже трохи задовбали мене з цією дитиною. Куди мені, 21 рік? Дайте пожити. Це робота 24/7, яка абсолютно не сплачується. І навіть потім, дай Боже, щоб ця людина тобі подякувала”, - заявила Ганна.

Також зірка розповіла, чи склали вони з Волошиним шлюбний договір перед тим, як одружитися. Вони обидва мають добрий достаток, так що убезпечити себе в цьому плані було б розумно.

Трінчер та Волошин, скріншот з відео
Трінчер та Волошин, скріншот з відео

Такий документ у пари є, проте не підписано з обох боків. Більше того, Волошин наполягав на тому, щоб шлюбний договір був, але для Трінчера це було непринципово.

"Мені не важливо. Що станеться, те станеться. Якщо ми розлучатимемося, то все поділиться по справедливості. Я теж заробляю”, - пояснила вона.

Нагадаємо, що "Хто напише - отримає...": Ганна Трінчер засвітила соковиту попку на райському узбережжі.

Раніше ми повідомляли, що Анна Трінчер перед виходом на сцену втратила трусики: Довелося прямо ...".