Відомий український виконавець Макс Барських (справжнє ім'я Микола Бортник) після довгих років роботи в рф відразу заявив про свою громадянську позицію.

Таким вчинком він завоював повагу багатьох шанувальників та зірок.

Макс Барських. Фото: скрін youtube
Макс Барських. Фото: скрін youtube

Макс Барських відповів на безліч цікавих питань в інтерв'ю Delfi. Один із них стосувався того, чи він змінив ставлення до когось і що встиг переосмислити за період війни.

[quote author=""]"Я дуже щасливий, що мені вдалося бути корисним своїй країні. Я щасливий, що зараз моя пісня перш за все говорить про час, коли живе Україна. Це неймовірно цінне призначення, я не вибирав його, але воно обрало мене”, - відповів він.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Макс Барських, фото: Instagram
Макс Барських, фото: Instagram

Артист також зізнався, що в нього немає друзів у Росії, тому він ні з ким не підтримує зв'язок. А ось брехлива інформація про те, що Барських все ще виступає в країні-терористці, його анітрохи не вагається.

Більше того, подібні пропагандистські заяви він порівняв із маренням психічно хворої людини.

"Війна колись закінчиться, як і Путін з усіма своїми пропагандистами. Час покаже, де будуть усі ці безсоромні дорослі люди, які завдали стільки шкоди нашій країні своїми злими мовами”, - заявив музикант.

Нагадаємо, що Макс Барських засвітив свої сідниці в Лісабоні: "Яскраве та безтурботне закордонне життя" ;.

Раніше ми повідомляли, що Макс Барських заговорив про дітей, не промовчавши про другу половинку: " ;Без ревнощів та проблем".