Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі

У соцмережі Instagram вона часто ділиться яскравими публікаціями та новинами з особистого життя.

Олена-Крістіна Лебідь, фото з Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото з Instagram

Лебідь одного разу довела, що зірки теж страждали через відключення електроенергії минулого року. І так само сильно, як і пересічні українці.

Артистці дуже невчасно вимкнули світло, тому вона не встигла зібратися на роботу, точніше, їй це вдалося лише наполовину.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

На опублікованому фото її ніби розполовинили - одна частина готова, друга ще в халаті, домашніх капцях і без макіяжу. Однак, судячи з виразу обличчя, її це не так уже й сильно засмутило.

"Бо "Тітка Світла💡" - Дівчина непередбачувана 🤪, душ я сьогодні встигла прийняти наполовину 🙈 Тому на роботу йду так 🤭😂🤭😂🤭" - заявила ведуча.

Шанувальники відпустили кілька жартів у відповідь, і, звичайно ж, оцінили красу Лебідь.

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь зізналася, що вівсянку вранці варить їй не Розенко: "Тепер умовляю".

Раніше ми повідомляли, що Олена-Крістіна Лебідь наважилася на небезпечний поцілунок, але трохи не залишилася без губи: "Обійшовся без травм".

Так само стало відомо, що Олена-Крістіна Лебідь показала, як не лінується Павло Розенко: " ;Візьміть у руки серветку".