Святкування Нового року люди ретельно планують. Щоб Новорічна ніч вдалася на всі сто, слід дізнатися про те, яка атмосфера свята, на думку астрологів, найкраще підходить вашому знаку Зодіаку.

Овен

Щоб настрій був піднятий, а вражень вистачило на довгі місяці, забронюйте столик у ресторані чи нічному клубі. Чим більшим виявиться цей столик, тим краще.

Телець

Поціновувачі смачної їжі та приємної компанії. Тільцям найкраще зустріти Новий рік у затишній гірській хатині чи санаторії. Подумайте про те, щоби взяти зі своїм партнером кілька вихідних для продовження свята.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Новий рік у Києві, фото: Вечірній Київ
Новий рік у Києві, фото: Вечірній Київ

Близнюки

Близнюки, як і Овни, люблять компанії та веселощі. Тому немає жодної різниці, де святкувати Новий рік: у кафе, вдома чи на дискотеці. Головне, щоби за столом сиділи цікаві люди з почуттям гумору.

Рак

Представники цього знаку люблять домашній затишок та спокій. Зазвичай вони ігнорують вечірки, але не відмовляться від такої пропозиції, якщо серед запрошених будуть їхні близькі.

Новий рік, unsplash
Новий рік, unsplash

Лев

Лев теж належить до любителів веселощів. Для нього важливим є одне: опинитися в центрі уваги великої компанії. Новий рік для цього знаку Зодіаку – справжнє свято, яке зазвичай відзначають гулянкою до ранку.

Діва

Акуратна Діва входить до тих знаків Зодіаку, яким не подобається галаслива Новорічна ніч. Тому що ніч для того, щоб спати. Тому найкраще для них свято - у колі рідних та під промову президента у телевізорі.

Терези

Терези є одними з найбільш урівноважених та спокійних представників Зодіаку. Для них ідеальний Новий рік – це самота з близькими друзями. Після пари келихів ігристого вони вийдуть на вулицю, щоб помилуватися небом, загадати бажання та запустити феєрверк, а потім із задоволенням подивляться фільм чи пограють у настільні ігри.

Скорпіон

Представники цього знаку люблять погаласувати та потанцювати. Провести Новорічну ніч у великій компанії – ідеальне рішення. Якщо галасливий натовп зібрати не вийде, Скорпіон викличе таксі і здійснить візит до кожного зі своїх друзів.

Стрілець

Новорічні вечірки завжди залишають Стрільця в подиві, оскільки вони не розуміють сенсу схвильованого та нав'язаного з боку щасливого настрою. Необхідність веселитися, коли немає бажання, розчаровує Стрільців. Вони відчують себе добре у домашній обстановці з близькими друзями. Але ідеальне свято для них – подорож до іншого міста чи країни.

Новий рік, фото facebook
Новий рік, фото facebook

Козоріг

Для народжених під цим знаком Новий рік це хаос і ще раз хаос, і нічого, крім хаосу. Позбутися його Козоріг хоче ще до настання Новорічної ночі. 31 грудня він проводить у роздумах, підбиття підсумків та побудови планів на майбутнє.

Водолій

Представники Водолія – товариські люди. Їм приносить задоволення не тільки сама Новорічна ніч, а й підготовка до неї. У такі моменти Водолії особливо гостро відчувають, що вони не самотні. А це для них головне. Місце проведення свята для них не має жодного значення.

Риби

До святкування Нового року Риби, як правило, байдужі. Виняток становлять ті випадки, коли вони надходять надто привабливі пропозиції. Романтична вечеря в компанії коханої людини – ідеальне рішення.

Ялинка, Новий рік, фото з вільних джерел
Ялинка, Новий рік, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що Зелений Дракон точно не оцінить: що заборонено робити на Новий рік, щоб не провалити 2024 рік.

Раніше ми повідомляли, що розкидати мандарини та "вигнати" ялинку на балкон: як підготуватися до Нового 2024 року Зеленого Дракона.