Український шоумен та виконавець пісень DISCOMAN, який нібито доношує за Олегом Винником сценічний одяг, вирішив пролити трохи світла на свою особистість, а також розповісти, що каже йому армія "вовчиць".

За словами артиста, шанувальниці Олега Винника вже пишуть йому в соціальних мережах повідомлення із погрозами. А ще він заявив, що з великим задоволенням поговорив би із самим Олегом Анатолійовичем.

Про це DISCOMAN розповів у невеликому інтерв'ю журналістам одного з українських видань.

DISCOMAN, фото: Instagram
DISCOMAN, фото: Instagram

Також він запевнив, що із задоволенням поспілкувався б із Олегом Анатолійовичем.

Популярні новини зараз
Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

"Знаю, що він зараз перебуває у Німеччині. Думаю, дуже скоро ми можемо там побачитися. Плануємо незабаром поїхати туди на гастролі. Буду щиро радий бачити Олега Винника на своєму концертному виступі", - запевнив "двійник".

При цьому DISCOMAN вважає, що він ні під кого не "косить", а намагається "робити нову диско-музику".

"Нікого не копіюю, ні під кого не кошу. Не бажаю в когось забрати шмат хліба, а хочу отримати свою аудиторію. У житті я дуже скромна людина, яка тільки з'явилася на цьому олімпі», — поділився він думкою.

DISCOMAN, фото: Instagram
DISCOMAN, фото: Instagram

Є пояснення і того факту, чому не визнається, яке у нього справжнє ім'я та сімейний стан.

"Хочу, щоб люди не питали, хто я насправді, а оцінювали, чи подобається їм моя музика. Мої великі окуляри — це також тому, що хочу, щоби почули мою музику, а не пов'язували з особистістю», — запевняє співак.

Нагадаємо, помер зірковий учасник "Голосу країни-11", який вразив усіх "Журавлями" The Hardkiss.

Раніше повідомлялося, легенда українського шоу-бізнесу зізналася, навіщо "зникла" зі сцени на піку кар'єри: "Особлива планета...".

Також, "Все буде добре": Влад Яма знову затанцював, не відволікаючись на війну і дратуючи українців.