У Китаї стався шокуючий випадок із 24-річним хлопцем, який раптово паралізував після тривалого сидіння в туалеті зі смартфоном.

Навіть лікарі дійшли висновку, що причиною став застій кровообігу через незручну пози.

Туалетний папір
Туалетний папір

Як повідомляє видання Worldofbuzz, все сталося три роки тому. Здоровий молодик пішов у туалет і довго звідти не виходив. Коли хвилюючі родичі зламали двері, він виявився непритомним.

У лікарні парубка констатували параліч, проте лікарі довго не могли зрозуміти його причину. Адже пацієнт був абсолютно здоровим, і ніщо не вказувало на можливість таких наслідків.

Популярні новини зараз
Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Згодом з'ясувалося, що цей чоловік взяв із собою в туалет смартфон і довго сидів у телефоні, переглядаючи стрічку новин. Через тривалу незручну пози стався застій крові, мозок почав задихатися і хлопець знепритомнів.

Малюк помилково прийняв демонстраційний унітаз в за справжній
Малюк помилково прийняв демонстраційний унітаз в за справжній

Ситуацію ускладнила погана циркуляція повітря у туалеті. Коли його витягли, мозок вже отримав гостре кисневе голодування та серйозні ушкодження. І навіть після тривалого лікування повернути рухові функції так і не вдалося.

Тому банальна неуважність обернулася для молодої людини жахливими наслідками на все життя. Лікарі закликають не ігнорувати правила гігієни та режиму дня для гаджетів.

Нагадаємо, "не хочу чути, як хтось поруч дихає": модель Лінда Євангеліста майже 10 років живе без інтиму і почувається чудово

Як повідомляв "Знай.uа", до Землі наближається "Диявольська комета", що змінила свій колір і втратила "роги": 2024 рік буде веселим

Знай.uа писав, бутерброд із куркоюкоштував пенсіонерці величезного штрафу на митниці: в чому проблема