Для всіх людей війна – великий стрес та невідомість.Саме тому люди і звертаються до астрологів та тарологів.

Вони можуть передбачити майбутнє, а значить можуть знати, коли війна закінчиться. Деякі астрологи виражають думку, що війна в Україні може тривати ще весь наступний рік, а інші ясновидці мають зовсім інші видіння.

Дальнобійна зброя. Фото: Youtube
Дальнобійна зброя. Фото: Youtube

Відомий астролог Влад Рос, заявив, що мирне рішення чекає на українців вже цього літа. Про це заявляли і інші астрологи, спираючись на положення зірок. За їх думкою, мирні рішення незабаром будуть озвучуватися.

За його словами, до Землі наближається Диявольська комета, орбітальний період якої зазвичай, становить 71 рік. Вона завжди підлітає у якийсь переломний момент, який буде негативний для ворога. Минулого разу вона підлітала, коли помер Сталін. Тоді для Союзу це був переломний момент.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Астрологія, скріншот: YouTube
Астрологія, скріншот: YouTube

У цієї комети, за його думкою, обломилися роги і вона стала зеленого кольору, а цей колір символізує мир.

"До Землі з мирними договорами вона наблизиться вже скоро – це буде 2 червня. Комети, вісники богів, повністю змінюють геополітичну систему. Ця комета надіслана, щоб завершити війну. До червня вона має підійти до мирного розв’язання питання", – наголосив астролог.

За його словами, путін вже помер, і скоро про це оголосять у росії. Це лише справа часу.

Нагадаємо, портал Знай, інформував «Наша лагна у сузір’ї Стрільця»: астрологиня розповіла, що віщують Україні зірки

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Маги, шамани та екстрасенси нарешті заплатять: держава планує стягнути з них податки

Також, наш портал інформував, Просто пощастило: 5 знаків Зодіаку, які завжди процвітають у житті - Скорпіон знову тут