Дружина актора студії "Квартал 95" Степана Казаніна Наталія народилася і довгі роки жила в Росії, але зараз активно підтримує Україну та засуджує путіна, який розв'язав цю страшну війну.

У Instagram жінка часто ділиться своїми переживаннями та думками.

Степан Казанін із сім'єю, фото з Instagram
Степан Казанін із сім'єю, фото з Instagram

Наталія Казаніна розповіла, як для її зіркової родини пройшли дні ракетного обстрілу, через які згодом українці залишилися без комунальних благ, зокрема і вона. У дружини артиста минулого року дві доби не було світла та зв'язку.

"У морозилці злиплий грудок пельменів, у голові — злиплий потік думок. У дитини на сніданок молоко. Просто молоко. Добре, що не прокисло. На відміну від моєї фізіономії”, - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Сім'я Казаніних, фото з Instagram
Сім'я Казаніних, фото з Instagram

Сина їй доводилося відправляти до школи у непрасованій формі, телефон заряджати у машині, а шукати інтернет у сусідньому супермаркеті, який працює на генераторі.

"Продукти купувати немає сенсу. Зберігати однаково нема де. Надворі недостатньо холодно. Натомість у квартирі досить тепло. І темно. Навіть удень. Сонце начебто теж забрали. Добре, дали воду. І надію… Чекаємо”, - додала Наталія.

Нагадаємо, що дружина Стьопи Казаніна з "Квартал 95" розповіла про велику брехню росіян: "Ви боретеся нашою зброєю".

Раніше ми повідомляли, що дружина зірки "Квартал 95" Степана Казаніна проінспектувала школу Києва: "А у мене є привід".

Так само стало відомо, що дружина Казаніна з "Квартал 95" описала звичайний день із життя киян: "Накриває від недосипання".