Популярний в Україні шеф-кухар, а також ведучий програми "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво, який нещодавно переніс операцію з пересадки волосся, поділився зі своїми передплатниками почуттями через наслідки недавньої атаки росіян на Києва.

Справа в тому, що від уламків постраждав багатоквартирний будинок, в якому мешкає Ектор. У його квартиру також потрапив уламок, який розбив вікно у спальні.

Про це стало відомо завдяки розповіді у кількох Stories Ектора Хіменеса-Браво у соціальній мережі Instagram.

Stories Ектора-Хіменеса Браво, скріншот: Instagram
Stories Ектора-Хіменеса Браво, скріншот: Instagram

"У мій будинок потрапило дуже багато уламків дрону, мій будинок трясся від вибухів. Це був просто жах, не лише для всього Києва та області, а й для всієї України. Усвідомлення того, що частка дрону потрапила до твоєї спальні… Жах…", — розповів Ектор Хіменес-Браво у Stories, а також поділився фотографією розбитого склопакета.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

На думку шеф-кухаря, це дрібниці порівняно з тим, що постраждав дитячий садок. Ектор закликав не забувати про потреби наших захисників та допомагати їм донатами.

Stories Ектора-Хіменеса Браво, скріншот: Instagram
Stories Ектора-Хіменеса Браво, скріншот: Instagram

"Я відчуваю, що дуже багато хто забув, що у нас є війна… У нас йде війна! Це жах! Тому треба щодня допомагати один одному, ЗСУ. Будь ласка, допомагайте. Це важливо", - підкреслив Ектор.

Нагадаємо, якщо пюрешка вже набридла: суддя "МастерШеф" поділився рецептом ароматної сирної картоплі.

Раніше повідомлялося, "Я закохалася за багато років": суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська вперше розповіла про нові стосунки.

Також, з перцем і оцтом: зірка "МастерШеф" дав рецепт найсмачнішого українського борщу.