У ПАР (Південно-Африканська Республіка) сталася трагедія - у страшній автокатастрофі загинув відомий 48-річний футболіст Папі Хомані разом із матір'ю та дядьком.

Вони прямували на похорон, коли лоб у лоб зіткнулися з вантажівкою. Як повідомляє видання Marca, Папі Хомане сам був за кермом автомобіля.

Папі Хомані, фото: Marca
Папі Хомані, фото: Marca

Його батько розповів, що син та двоє пасажирів загинули на місці жахливої ​​аварії.

Папі Хомане більшу частину кар'єри провів у клубі "Орландо Пайретс", за який виступав протягом 9 років, двічі ставав чемпіоном країни та носив капітанську пов'язку. Крім того, він провів 9 матчів за збірну ПАР, з якою двічі ставав призером Кубка африканських націй з футболу.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Останнім часом 48-річний Хомане працював футбольним браузером по телебаченню. У нього залишилися дружина, двоє синів та дочка. Папі запам'ятають як лідера на полі та велику людину поза нею.

Папі Хомані, фото: Marca
Папі Хомані, фото: Marca

На офіційному сайті клубу говориться, що Папі був небагатослівною людиною, але його присутність на полі говорила багато про що. Його перетворення з тихої людини на грізного лідера під час ігор було просто надихаючим.

"Від імені Orlando Pirates ми висловлюємо наше щире та глибоке співчуття родині Хомане і обіцяємо нашу глибоку моральну підтримку", - зазначають там.

Нагадаємо, рак у хребці та хвороба Паркінсона: легендарний Оззі Озборн хоче попрощатися на сцені, але може "не встигнути"

Як повідомляв "Знай.uа", футболіст закінчив кар'єру в АПЛ, пішов у фільми для дорослих і несподівано помер: йому було всього 34 роки

Знай.uа писав, Меттью Перрі був закоханий у Дженніфер Еністон: "Не можемо бути друзями!"