Відома українська реперка Alyona Alyona закликала українців припинити шеймити інших за зовнішність. Артистка зізналася про те, що відчула, коли її вперше образили за зайву вагу.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Alyona alyona. Фото Instagram
Alyona Alyona. Фото Instagram

Артистка закликає свою аудиторію не оцінювати інших людей лише за зовнішньою обгорткою та поділилася своєю власною історією про образи через нестандартну зовнішність.

"Десь про те саме багато років тому говорив рух бодипозитиву. Прийміть людей навколо такими, які вони є. Цей рух не про виключно
щось конкретне: руку, око, характер, їжу, РХП, психологічні проблеми, протез, вроджену хворобу. Він про зовнішність, про тіло. Про те, що люди мають приймати неідеальні тіла одне одного. Моє тіло - моє діло"
, — ділиться співачка.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Alyona Alyona, фото: Знай.ua
Alyona Alyona, фото: Знай.ua

Дівчина розповіла про те, що ніколи не оцінювала зовнішність інших людей, а коли стикнулася із образами у свою адресу, то навчилася оборонятися від злих язиків.

Вона закликала своїх підписників приймати себе та не засуджувати інших людей за їх зовнішній вигляд.

Alyona Alyona, кадр з кліпу "Люлі-Люлі"
Alyona Alyona, кадр з кліпу "Люлі-Люлі"

"Поринувши у світ дорослих, з дитинства залишалося одне єдине прохання, яке ниткою пронизує кожну мою діяльність в цьому житті — припиніть засуджувати людей через зовнішність! Ми маємо пройти певний шлях, щоб впустити в серце любов не до людей, а до самих себе. Виявляється, це — найважче. Я від усієї душі прагну, щоб люди навколо мене любили себе та одне одного. Таке прагнення є в будь-якій моїй діяльності. Таку місію життя обрала ще в далекому 2017 році, коли ще не існувало проєкту alyona alyona", — повідомила артистка.

Нагадаємо, що Alyona Alyona не співатиме: на публіці не побачимо

Раніше ми повідомляли, що Alyona Alyona похвалилася фігурою в купальнику і стиглим кавуном: "Без меж...".

Також, Alyona Alyona згадала про образи в підлітковому віці: "Тато питав, чи пролажу я ще в..."