За словами потенційного інформатора, уряд США приховує дев'ять космічних кораблів інопланетян після того, як секретний загін знайшов їх після аварії.

Газета Daily Mail повідомляє, що джерела повідомили їм, що серед "нелюдських кораблів" є кілька кораблів, які зазнали аварії в результаті краху, і два, які залишилися повністю неушкодженими.

НЛО, фото: Урі Геллар/Instagram
НЛО, фото: Урі Геллар/Instagram

Джерела повідомили, що НЛО було зібрано підрозділом Управління глобального доступу (OGA) наукової групи Центрального розвідувального управління. OGA займається збором НЛО для Управління науки та технологій ЦРУ з 2003 року. Три анонімні джерела розкрили інформацію, отриману безпосередньо від осіб, які брали участь у цих пошукових місіях, йдеться в заголовку.

Одне з джерел стверджує, що ЦРУ має систему, яка може "розпізнавати НЛО, поки вони ще замасковані", і що коли нелюдські літаки приземляються, "відправляються спеціальні військові підрозділи, щоб спробувати врятувати уламки".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

НЛО
НЛО

Одне джерело додало, що OGA виступає як "посередник", щоб отримати секретний доступ американських військових до місць у світі, куди вони зазвичай не можуть потрапити, наприклад, в тил ворога.

Інші джерела повідомили DailyMail, що OGA також займається пошуком ядерної зброї і збитих супутників, але їхня робота включає пошук НЛО.

У липні лідер більшості в Сенаті Чак Шумер виступив спонсором законопроекту, який заохочує розкриття всіх"виявлених технологій невідомого походження та біологічних доказів нелюдського інтелекту" . У тому ж місяці колишній високопоставлений офіцер розвідки Девід Груш фактично зізнався Конгресу, що уряд США був відомий про нелюдські організми, що приземлилися на Землю.

НЛО, фото: golos
НЛО, фото: golos

Нагадаємо, що вчені хочуть доставити на Землю інопланетні зразки: доведе існування позаземного життя.

Раніше ми повідомляли, що у короля Чарльза III зажадали натиснути на Джо Байдена і сказати правду про НЛО: "Міг би взяти трубку і...".