Нещодавно Орландо Блум, якому виповнилося 46 років, здивував своїх шанувальників дитячою фотографією. Фанати були зачаровані побачивши на знімку майбутнього серцеїда ще в такому маленькому віці.

В актора, який зіграв ролі у фільмах "Пірати Карибського моря" та "Хоббіт", в соціальних мережах з'явився архівний знімок з його дитинства. На фото хлопчик позує біля стіни поруч зі своєю усміхненою мамою.

Майбутня зірка Голлівуду була одягнена досить просто. У той час його родина жила не зовсім заможно і не могла дозволити собі дорогий одяг. Орландо почав заробляти свої перші гроші близько 16 років, коли переїхав жити до Лондона. Саме тоді він отримав свої перші ролі в невеликих епізодах, після чого почалася його кар'єра в кіно.

Орландо Блум
Орландо Блум

"Який ви милий хлопчик! Просто чарівний", "Симпатичний і гарний", "Я б вас не впізнала, хоча очі ті самі", "Виблискує доброта", "Будь ласка, діліться більше такими теплими фото", "І ви красиві, і мама теж", - коментували фанати голлівудської зірки.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua раніше, Наргіз з бази "Миротворець" готова набити тату Бандери через ненависть до окупантів.