Відома узбецька співачка Наргіз, яку в Україні знають за участю в російському шоу "Голос", несподівано виявилася учасницею гумористичного пранку на YouTube-каналі окупантів.

У бесіді з "екс-міністром культури України Олександром Ткаченком" вона радикально висловилася на підтримку України та проти РФ.

Наргіз, скріншот: Youtube
Наргіз, скріншот: Youtube

Зокрема, Наргіз назвала себе патріоткою США і заявила, що конфлікт із РФ – це її особиста війна, через яку вона нібито навіть захворіла психічно. Щоб одужати, співачка щодня чекає на смерть російського диктатора.

Вона докладно розповіла, як потрапила на проект "Голос" і які важкі часи пережила у Москві через цькування з боку росіян та колишнього продюсера Максима Фадєєва.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток
Показати ще

Нібито на знак підтримки України Наргіз продемонструвала татуювання з тризубом на руці та пообіцяла набити зображення Бандери, незважаючи на своє єврейське походження. Вона також заявила про готовність особисто взяти зброю та піти на фронт. Жінку пранкери навіть встигли познайомити із фейковим Володимиром Зеленським, якому вона пообіцяла набити тату з його зображенням.

Наргіз, скріншот: Youtube
Наргіз, скріншот: Youtube

"Хороший р***кий - мертвий р***кий", - незабаром заявила вона.

А потім попросила, щоб її ім'я було написане на одній із ракет, що використовуються для знищення окупантів.

Нагадаємо, Анастасія Приходько накинулася на Фаріон через наїзд на військових: "Несе грішне..."

Як повідомляв "Знай.uа", від Ігоря до Яни: трансгендер з України завоював обкладинку Playboy

Знай.uа писав, ось цих людей дехто називав братами: що насправді думають росіяни про українців