Відома українська співачка, яка відзначила 6 років своєї сольної кар'єри, похвалилась своїм новим етапом.

На своїй сторінці в Instagram дівчина розмістила тужливе фото біля фортепіано, і написала зворушливе повідомлення про мову, музику та смисли. Виявляється, все життя Настя мріяла співати українською, а тепер нарешті може це робити і щаслива від цього.

Настя Каменських та Потап, скріншот: Instagram
Настя Каменських та Потап, скріншот: Instagram

Музика під час війни набула нових значень і стала тим острівцем, куди можна сховатися від зовнішнього слова - заявила Настя

Вона також зазначила, що рада співати українською. Каменська зізналася, що це завжди була для неї особлива тема. Настя поцікавилася, що турбує шанувальників і чим для них є музика.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Настя Каменських. Фото: Instagram
Настя Каменських. Фото: Instagram

Серед шанувальників Настя мало байдужих. На прохання Настя багато хто відгукнувся:

"Дякую за ваші пісні, від деяких я плачу скільки б не слухала", "Нарешті ви, виконавці, стали пропонувати український продукт", ""У мене з'явилася збірка пісень українською мовою" "Більшість треків українською, також є європейська, і всі", - написали коментатори.

Потап скромно поставив під публікацією у Насті два серця.

Ірина Федишин, коментарі. Фото: Instagram
Ірина Федишин, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, що Настя Каменських в черговий раз розлютила українців недоречною голою попою: "Показати більше нічого?".

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських показала яка вона щира українка і нарешті отримала компліменти: "Знищити всякі білі троянди".