Відомий український блогер Богдан Беспалов пригадав скандальне минуле колишніх учасниць "Віа Гра" Надії Мейхер та Світлани Лободи.

Про подробиці він розповів на своєму YouTube-каналі.

Мейхер та Лобода. Фото скріншот з Youtube
Мейхер та Лобода. Фото скріншот з Youtube

Беспалов згадав, що 14 років тому, вже після того, як Світлана покинула колектив, вона випустила кліп на свою сольну пісню "Чорний янгол", де зненацька з’явилася Надія Мейхер.

Саме з цього моменту в українському шоубізі вперше з'явились чутки про їх романтичні стосунки.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Ми наближаємося до трагічного емоційного відео під назвою "Черным ангелом", який став символом дружби між Світланою Лободою і теж на той час колишньою учасницею "ВІА Гри" Надією Мейхер. Мейхер і Лобода дуже сильно зблизилися після того, як Світлана покинула колектив. У них була така тісна дружба, що з’явилися чутки "Мейхер і Лобода разом". Я вірю у цей роман на 99,9%", — зазначив блогер.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Він додав, що існувало декілька версій того, що між Лободою і Мейхер насправді відбувалося.

Одні кажуть, що між артистками так нічого і не було, а ось інші впевнені, що між ними були стосунки.

"Одні розповідали, що Лобода так і не змогла звабити Надію Мейхер, а інші говорили, що так, теплі обійми склалися, але після цього Мейхер і Лобода розійшлися, "як в морі кораблі". І про їхні дружні стосунки ми більше ніколи не чули в інформаційному просторі. Загадкова історія", — також додав блогер.

Нагадаємо, Світлана Лобода заспівала російською мовою на концерті в Ніцці: у накидці з колекції "я патріотка"

Як повідомляв "Знай.uа", Даша Астаф'єва розповіла чомусь відкрито засуджує деяких артистів: "Я не хочу, щоб вони розчарувалися..."

Знай.ua писав, Надя Мейхер в пір'ї засунув гілку в голову, креативності позаздрить Меладзе: "Мене можна застати в процесі"