Відомий український кулінар та ресторатор Володимир Ярославський часто викладає будь-які публікації у соціальних мережах, зокрема, в Instagram.

В основному це стосується рецептів, але зараз він дав інтерв'ю журналістці Раміні Есхакзай, в якому пояснив, чому не планує брати участь у реаліті-шоу "Холостяк" на телеканалі СТБ.

Володимир Ярославський. Фото: скрін youtube
Володимир Ярославський. Фото: скрін youtube

Він назвав цей проект "зашкваром" і закликав дівчат шукати партнерів у реальному житті, а не на телеекрані.

"Дівчина повинна поважати себе, щоб не кружляти навколо хлопця, складати конкуренцію іншим дівчатам. Краще виховувати у собі жінку”, – вважає Ярославський.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

На його думку, з 25 до 28 років саме час задуматися про серйозні стосунки та присвятити цьому багато часу. "Я цього не зробив у молодості і зараз важко знайти людину, з якою були б спільні інтереси та звички", - зізнається 38-річний Ярославський.

Володимир Ярославський, фото: Instagram
Володимир Ярославський, фото: Instagram

Він каже, що зараз настільки завантажений роботою, що не відчуває самотності. Проте минулого через це навіть доводилося ночувати у друзів. Тому радить молодим людям приділяти більше уваги особистому життю, доки є така можливість.

Нагадаємо, ОляМартинівська з "МайстерШеф" оголила ніжку і підпустила Вову Ярославського ближче: "Кохання це..."

Як повідомляв "Знай.uа", "я закохалася за багато років": суддя "МайстерШеф" Ольга Мартиновська вперше розповіла про нові відносини

Знай.ua писав, зірка "МайстерШеф" Ліза Глинська повністю виснажена і молить про допомогу: "Мою викрали..."