На Закарпатті правоохоронці затримали 29-річного чоловіка при спробі незаконно перейти кордон. Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.

За даними ДПСУ, житель Коломиї намагається перетнути кордон вже не вперше. На рахунку горе-втікача це вже четвертий "штурм". Спершу він намагався перейти рубежі в Одеській області, а потім вирішив перевірити надійність охорони вже в Закарпатській області.

Скрін, відео YouTube ДПСУ
Скрін, відео YouTube ДПСУ

Відчайдушний чоловік намагався перепливти повноводну Тису. Не змогли переконати чоловіка ні попередження від прикордонників, ні здоровий глузд.

Для досягнення своєї мети він хотів використати досить не надійний плавзасіб - надувний матрац.

Популярні новини зараз
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Потрібно бути готовим: Галущенко звернувся до українців Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн
Показати ще

Щоб відвернути увагу прикордонників чоловік вирішив одягнути дитячу рожеву шапку, аби його прийняли за дитину. Після затримання чоловіка, його доставили в прикордонний підрозділ для з'ясування всіх подробиць правопорушення.

У відомстві зазначили, що протягом вихідних прикордонниками Мукачівського загону були встановлені 13 спроб порушення державного кордону. В результаті цього, затримали 22 чоловіків.

українські прикордонники
українські прикордонники

За даний вид правопорушення, чоловікам загрожує штраф від 3400 до 13600 тисяч гривень. Або ж адмін арешт на 15 діб з вилученням засобів вчинення правопорушення.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, знайдено рай для ухилянтів, туди стоять черги, а воєнкоми забули дорогу

Раніше портал Знай інформував, де спіймали, там і мобілізували: юристи роз'яснили чоловікам важливе правило

Також наш портал повідомляв, закують в кайданки та відвезуть до ТЦК? Чи можуть патрульні затримувати ухилянтів