Синоптики попереджають, що грудень буде достатньо морозним. Ми підбираємо собі теплу курту та головний убір на зиму, в той час часто забуваємо про таку важливу деталь, як рукавички. Час викинути минулорічний аксесуар та порадувати себе стильною дрібничкою.

Як обрати модні рукавички на зиму пише ТСН.ua.

Шкіряні рукавички

Це класика, яка ніколи не втратить свою актуальність. Такі рукавички чудово доповнять вашу екошубку, пальто, утеплений тренч.

Однак варто пам'ятати, що перевагу краще надавати моделями із натуральної шкіри, адже штучні матеріали дубіють на холоді.

Рукавички. Фото Freepik
Рукавички. Фото Freepik

Популярні новини зараз
Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Рукавиці

Вже декілька сезонів підряд вони залишаються на піку популярності. Рукавиці чудово пасують до дублянки, екошуби та пуховика. Матеріал краще обирати відповідно вашого верхнього одягу.

Широкий шарф

Цей аксесуар також не втратив свою актуальність. Краще надавати перевагу більш широким і довгим варіантам.

Принт при виборі не такий важливий, адже і яскраві відтінки, і нюдові зараз на піку популярності. Обирайте за власним смаком.

Рукавички. Фото Freepik
Рукавички. Фото Freepik

Мітенки

Рукавички без пальців знову стали модними. Обираючі акуальрі варіанти на зиму, краще придивитися до трикотажних варіантів, які імітують довгі рукави светра. Вони дуже зручні тим, що їх можна не знімати коли заходишь у приміщення та гортаєш соцмережі.

Новорічні рукавиці
Рукавиці

Нагадаємо, час оновити гардероб: як обрати актуальний светр на зиму.

Раніше повідомлялося, "Просто зник, заблокувавши у всіх соцмережах": близький друг Андре Тан кинув його на кругленьку суму.

Також, універсальна "база" на осінь від Андре Тана: шість речей, які варто додати до свого гардеробу.