Лелі Какулія – грузинська провидиця, яка передбачила напад росії на Україну ще в 90-х роках. За її словами, незважаючи на намагання Росії завоювати Україну, всі її спроби будуть відверто марними.

Російська держава буде отримувати сильні удари від сильних світових гравців, а у майбутньому її як держави просто не існуватиме.

Обстріли. Фото: Youtube
Обстріли. Фото: Youtube

На думку провидиці, напад росії тільки зміцнить народ України і він повстане проти неї. У недалекому майбутньому влада України підпише всі домовленості та стане членом Європейського Союзу. Без росіян наша держава стане могутньою та великою державою. Окрім цього вона побачила, що росія втратить і територію Кавказу. А доля путіна всім відома – диктатора вб’ють.

"Після битви мусульман в москві все буде зруйновано. Ми побачимо час, коли вся Червона площа буде залита кров’ю", – зазначила провидиця.

Популярні новини зараз
Прийдуть до кожної квартири: в Україні стартували жорсткі перевірки від газовиків, можуть "відрізати" "Фронт затухне, полетять ракети": відомий астролог стривожив прогнозом на липень для України Київстар піднімає тарифи на 100%: чим це аргументують Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку
Показати ще

Пожежа у Кремлі з путіним, фото: вільне джерело
Пожежа у Кремлі з путіним, фото: вільне джерело

За її словами, Україна виграє у війні з Росією та збереже свої території, за які бореться. Окрім того, є видіння, що наша країна поверне Крим. Україну вона бачить лише я окрему та незалежну державу. А Росія біля неї буде лише сусідом, хоч і неприємним.

Багато провидців пророкували перемогу України над росією. Достатньо тільки об’єднатися та допомагати армії на фронті. Навіть українські мольфари говорили, що Україна з цієї війни вийде переможцем, а росія розпадеться, або занепаде.

Нагадаємо портал Знай інформував, українцям пояснили, коли чекати відключень світла навіть без обстрілів: ситуація "плачевна"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, чи будуть сильні морози та сніг на Новий рік: синоптик дав прогноз на свята

Також наш портал інформував, "Перевірка, якої ще не було": відомий екстрасенс побачив, що чекає на Україну в грудні