Відомий український екстрасенс та популярний блогер у соціальних мережах Макс Гордєєв, який нещодавно розповів про найнебезпечніші дні грудня, знову зробив прогноз. Цього разу Гордєєв торкнувся теми ракетних атак росіян, а також відповів на запитання щодо термінів закінчення війни.

Про це стало відомо завдяки новому інтерв'ю Макса Гордєєва для одного із українських видань.

Тут у Макса Гордєєва журналіст поцікавився з приводу подій, які можуть статися в Україні вже цієї зими.

Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube
Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube

Українців попереджають про ракетні атаки, можливі порушення роботи електростанцій та інше. Скажіть, усі ці проблеми можуть розпочатися вже у грудні?

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще

Грудень, як і січень, буде одним із найважчих періодів за всю війну для наших ЗСУ. Це буде перевірка, якої ще не було. Це буде перевірка на людей, на те, як наші люди хочуть, щоби війна закінчилася. Це буде важкий період у всіх аспектах. Є багато негативних нюансів.

Українські захисники, скріншот: YouTube
Українські захисники, скріншот: YouTube

Я не можу сказати, що ми програємо, але є ймовірність, що ми втрачатимемо якісь позиції. Але ще раз кажу, що це лише період. Чому ми дійшли такої ситуації? Люди, які відчули, що зараз у нас все добре, що не відбувається жодних глобальних проблем, подумали, що можна розслабитись та не донатити.

Макс Гордєєв, скріншот: YouTube
Макс Гордєєв, скріншот: YouTube

Чим це загрожує?

Якщо люди не прокинуться, є велика ймовірність того, що буде повторний напад на Київ та області. Окупанти відчувають нашу слабкість і готують масовану атаку на грудень-січень. Тому ми маємо зараз об'єднатися та продовжувати допомагати армії.

Більшість експертів кажуть, що війна закінчиться наступного року. Ви згодні з їхньою думкою?

На жаль, швидше за все наступний рік не буде переможним. Я завжди говорю людям, які хочуть знати, коли закінчиться війна, щоб вони усвідомили, що саме вони роблять для того, щоб ця війна закінчилася. Я повторював дуже багато разів, що ситуація, яка відбувається у нашій країні, тісно пов'язана з тим, як люди реагують на певні аспекти.

Українські захисники, скріншот: YouTube
Українські захисники, скріншот: YouTube

Що кожному варто зробити, щоб пришвидшити завершення бойових дій?

Війна в Україні може закінчитися лише тоді, коли абсолютно всі люди почнуть реагувати на події, що відбуваються, а не говорити "Ми до цього не причетні", "Ми не знаємо, що це таке" та інше.

Нагадаємо, "Звичайні люди всі побачать...": таролог розповіла про важливу подію до кінця 2023 року.

Раніше повідомлялося, випала карта світу: мольфар Макс Гордєєв та відьма Марія Тиха спрогнозували кінець війни.

Також, до своєї смерті путін побачить перемогу України: мольфар визначив, що буде навесні 2024 року.