Український артист Олексій Завгородній, більш відомий під псевдонімом "Позитив", розповів про свої враження від знайомства з відомим російським путіністом Філіпом Кіркоровим, яке відбулося ще давно, минулого.

За словами співака, Кіркоров справді досить одіозний та ексцентричний тип, який все ще намагається знайти себе.

Олексій "Позитив" Завгородній, кадр із кліпу на пісню "Небо нахилю"
Олексій "Позитив" Завгородній, кадр із кліпу на пісню "Небо нахилю"

На щастя, за словами Олексія, скандальний артист не робив йому якихось непристойних пропозицій, як іншим чоловікам-зіркам. Однак він чув такі історії про Кіркорова від знайомих неодноразово.

"Але історію знайомих я чув неодноразово. До речі, дивно, як він обійшов недавній диктаторський закон. Мабуть, "деякі тварини рівніші за інших", - заявляє Завгородній.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Це він говорить про можливий інтимний контакт російського пропагандиста з іншими чоловіками. Про що знають уже багато хто.

Філіп Кіркоров, фото: Instagram
Філіп Кіркоров, фото: Instagram

Водночас він оцінює, що близько 60% російських артистів, яких він знає – представники ЛГБТ-спільноти. І нинішні гомофобні закони у РФ для багатьох звучать абсолютним абсурдом.

"Але я не називатиму імена, тому що це їхнє особисте життя, і я не хочу тягнути когось із РФ у наш інформаційний простір. Скоро вони самі себе знищать. Цей народ приречений”, - додав він.

Нагадаємо, "колишній" Наді Дорофєєвій розповів про свої нові відносини: "Тут немає скандалів"

Як повідомляв "Знай.uа", "повністю облазить шкіра": Ганна Саліванчук показала, що відбувається з її 3-річним сином через тяжку хворобу >

Знай.uа писав, блогер згадав пікантне минуле Лободи та Мейхер: "Дуже сильно зблизилися"