Популярна українська співачка, радіоведуча, кума артиста Дзідзьо та головна "кицька" країни Оля Цибульська часто розміщує для своєї аудиторії нові публікації в соцмережі Instagram.

Оля Цибульська знову змусила українців голосно сміятися через своє нове гумористичне відео. Цього разу вона заговорила про те, як жінки у віці сприймають прелюдії перед інтимом.

Оля Цибульська, кадр з кліпу на пісню "ЦвіТи"
Оля Цибульська, кадр з кліпу на пісню "ЦвіТи"

Артистка жартівливо заявила, що після 30 років жінкам не потрібні попередні ласки, краще одразу переходити до найцікавішої справи. А ось молоденькі, навпаки, не проти "розігрітися" перед близькістю.

"Це до 30 жінки люблять довгу прелюдію, а після 30 або добре одразу, або злазь", - сказала Оля Цибульська на відеоролику.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Як відомо, співачка ніколи не соромилася жартувати на подібні, відверті теми, і за це її дуже цінують і люблять численні шанувальники. На це відео вони теж відреагували із бурхливим захопленням.

Також вона поцікавилася, кому і скільки років, а фанати охоче відповіли, заваливши коментарі.

Нагадаємо, що Оля Цибульська вимагає свято на День Народження: "Можливості цього разу зовсім не ті".

Раніше ми повідомляли, що Оля Цибульська показала, як українці допомагають російським окупантам: " , бл***, для чого. "

Також стало відомо, що Оля Цибульська без одягу дуже жорстко відповіла українцям - не треба вчити, як жити: "Комусь потрібно?".