Тепер уже колишній чоловік популярної української співачки та блогерки Ганни Трінчер Олександр Волошин дуже гнівно відреагував на її інтерв'ю Маші Єфросініній.

Точніше на те, що ведуча дорікнула гостеві в тому, що вона хизувалась цінним подарунком під час війни – дорогим авто Porsche, тоді як людям не вистачає коштів на ліки.

Про це Олександр Волошин дізнався з інтерв'ю Анни Трінчер для Маші Єфросініної у мережі YouTube, і прокоментував це у Stories Instagram.

Маша Єфросиніна, скріншот: YouTube
Маша Єфросиніна, скріншот: YouTube

"Дивні були відчуття, що ви ніби з космосу. Тут у нас сирени, все вибухає. І тут Porsche. Це не заборонено, ви заробляєте. Тобі не здається, що це занадто як для показовості? Це робить боляче тим людям, які не мають чого їсти. Таких людей дуже багато. Немає знеболювальних у лікарнях, Аня! Знеболюючих немає у людей, яким наживо відрізали кінцівки. Діти сплять у підвалах. Таке зараз життя», — звернулася Марія до Анни.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину
Показати ще

Stories Олександра Волошина, скріншот: Instagram
Stories Олександра Волошина, скріншот: Instagram

Олександр каже, що автомобіль справді подарував дружині, але при цьому не забуваючи робити великі донати для ЗСУ та купуючи машини для захисників.

А саму Марію він звинуватив у лицемірстві. Він зауважив, що під час інтерв'ю вона була в цінних прикрасах, вартість яких може дорівнювати дорогому авто.

Stories Олександра Волошина, скріншот: Instagram
Stories Олександра Волошина, скріншот: Instagram

"Один момент, коли про це може розповідати людина, яка зараз перебуває на фронті або віддає всі свої гроші на благодійність. Але коли це робить Маша Єфросиніна, яка у випуску з Анею сидить у кольє за 50 тисяч гривень та браслетах Cartier, які коштують тисячі доларів. Якщо у тебе така позиція, то навіщо вдягати на інтерв'ю Cartier. Це просто верх лицемірства, — висловився Волошин у Instagram.

Він додав, що вони з Ганною чесно заробили свої гроші і мають право транслювати своє життя таким, як воно є, і що її "бесят правильні люди, які правильні тільки на публіці".

Нагадаємо, історію закінчено: Ганна Трінчер та Олександр Волошин оголосили про розлучення.

Раніше повідомлялося, Анна Трінчер зізналася, що змушував її підписувати Волошин: "Якщо ми розлучатимемося...".

Також, "Хто напише - отримає...": Ганна Трінчер засвітила соковиту попку на райському узбережжі.