Голлівудська актриса Наталі Портман, відома за роллю Падме Амідали в "Зоряних війнах" та багатьом іншим, нещодавно поділилася кумедною історією зустрічі із нинішнім королем Великобританії Чарльзом ІІІ.

Під час появи в ток-шоу вона згадала дещо незручне питання, яке їй у 1999 році поставив тоді ще принц Уельський Чарльз на прем'єрі фільму "Прихована загроза". Про це повідомляє Variety.

Наталі Портман, фото: Instagram
Наталі Портман, фото: Instagram

Наталі Портман, фото: Instagram
Наталі Портман, фото: Instagram

"Він запитав мене, чи знімалася я в оригінальних "Зоряних війнах". Довелося пояснювати, що мені всього 18 років, - жартома розповіла Наталі.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Адже вихід першого фільму культової кіносаги відбувся ще 1977 року, тобто за чотири роки до народження актриси. Незважаючи на незручний момент, Портман описала принца як "дуже привітну людину". Варто зазначити, що Наталя потрапила у всесвіт "Зоряних війн" у 18-річному віці завдяки ролі королеви Падме Амідали у фільмі "Прихована загроза" (1999) – першої частини трилогії-приквела до оригінальної саги.

У ток-шоу актриса також зізналася, що не проти зніматися в цифровому форматі з використанням зеленого екрану. Адже вона вже має такий досвід із зйомок епізодів І-ІІІ.

"Це був час важливого навчання, адже я вперше працювала в таких умовах", - додала Наталі Портман.

Нагадаємо, Король Чарльз III "розійшовся не на жарт", ображаючи сина принца Гаррі на публіці: "Був розлючений"

Як повідомляв "Знай.uа", Кейт Міддлтон натягнула камуфляж і зробила те, з чим легко справляються воїни ЗСУ: " Їй сподобалося"

Знай.uа писав, що не так з фіналом "Корони"? Останній сезон вважають найгіршим з усіх