7 грудня помер головний герой фільму "Максим Оса" та відомий український актор Київського академічного драматичного театру на Подолі Василь Кухарський. Артист на початку повнмасштабного вторгнення пішов захищати країну, однак у вересні чоловік отримав тяжке поранення на фронті.

Щирі співчуття родині та близьким артиста висловив лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.

Актор театру у 2020 році став героєм кліпу "Океан Ельзи" - "Тримай", в якому разом із Фатімою Горбенко грав закохану до безумства пару, яка втікала вулицями столиці від поліції.

Василь Кухарський. Фото скріншот з Youtube
Василь Кухарський. Фото скріншот з Youtube

Василь Кухарський вступив до лав ЗСУ на початку війни, а у вересні отримав серйозне поранення, яке потребувало тривалої реабілітації та лікування. Нажаль артиста не вдалося врятувати та через кілька днів після святкування свого 42го дня народження герой помер.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Святослав запам'ятав Василя як мужнього захисника, талановитого актора та чудову людину.

Василь Кухарський. Фото скріншот з Youtube
Василь Кухарський. Фото скріншот з Youtube

"Не стало Василя Кухарського… Прекрасний актор, чудова людина, мужній воїн. Василь помер після важкого поранення, отриманого на фронті. Любив його і поважав… Така справжня чоловіча енергія була в ньому… Ми познайомились на зйомках нашого кліпу Тримай. Потім часто перетинались. І от Василя не стало. Знаю, це не перша і, на жаль, не остання втрата цієї страшної війни. Та кожна така втрата — це чийсь тато, чийсь чоловік, чийсь син, чийсь друг. Всі вони, як шрами на нашому серці… Щирі співчуття родині, близьким. Вічна пам’ять герою Василю Кухарському. Героям слава!", — написав Святослав Вакарчук.

Раніше ми писали про те, що Святослав Вакарчук вразив українців безстрашністю, побувавши під носом у окупантів: "Під звуки ворожої арти"

Як повідомляв Знай.ua, Святослав Вакарчук із "Океан Ельзи" опинився за ґратами, але українки не здаються: "Життя має смуги"

Також, Христина Соловій оголосила про гучне розставання