Христина Соловій – відома українська співачка, повідомила про припинення взаємин у робочій площині зі Святославом Вакарчуком.

Співачка припинила співпрацю з продюсером після 10 років плідної роботи. Про це вона інформувала на своїй сторінці у соціальній мережі. Під фото зі своїм продюсером вона висловила безмежну вдячність за те, що він в неї повірив та допоміг випустити альбом. Підкреслила також що ця співпраця була неймовірною, і завершилася вона на позитивній ноті, без скандалів. Також, пожартувала, що тепер вони з лідером гурту "Океан Ельзи" зможуть перейти на "ти".

Христина Соловій та Святослав Вакарчук
Христина Соловій та Святослав Вакарчук

Співпраця Христини Соловій та Святослава Вакарчука розпочалася ще 10 років тому, в далекому 2013 році. Христина тоді взяла участь у "Голосі країни", де серед наставників обрала Вакарчука. Після зйомок у шоу, Святослав став продюсером та допомагав починати кар’єру, адже тоді Христина була початківцем у шоу-бізнесі.

Фани привітали дівчину та стали гадати, хто тепер буде займатися продюсуванням артистки. Здогадки пали на музиканта та поета Сергія Жадана, якому приписують романтичні стосунки з Христиною Соловій.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Христина Соловій та Сергій Жадан. Фото Instagram
Христина Соловій та Сергій Жадан. Фото Instagram

Про співпрацю чоловіка та артистки говорить і його нове інтерв’ю. Наразі відомо, що вони записали спільну пісню та готують відеокліп до неї. Проте, на питання про романтичні стосунки зі співачкою, Жадан відповіді не дав. Сказав тільки те, що у них нова композиція, яка згодом може порадувати слухачів.

Нагадаємо, портал Знай інформував, Григорій Решетник розізлив українців роботою на весіллі прокурора Ільницького: "Вам з собою тортика за 100 тисяч загорнули?"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Євген Клопотенко з "МастерШеф" попрощався зі своїм холостяцьким життям: "Щастя любить тишу"

Також, наш портал інформував, "Наша Брітні Спірс": українці зрозуміли, чому Потап почав складати пісні про голу Насту Каменських