Людина, яка до війни, і кілька перших місяців повномасштабного вторгнення російських окупантів, була лідером думок, зіркою шоу-бізнесу Олексієм Потапенком, дуже сильно нервує через втрату поваги та численних фанатів.

Були чутки, що Потап навіть розлучився з Настею Каменським, і що він проживає та лікується у сонячній Іспанії. Його мовчання перервала пісня про "волонтерів". Багато блогерів і критиків заявили, що репер спеціально намагається спровокувати скандал, щоб викликати "хайп".

В одному зі своїх відео він навіть згадав Надю Дорофєєву з Володимиром Дантесом, де спробував зробити панч про їхній "обмін" партнерами. Тут, звичайно, йшлося про Михайла Кацуріна та його колишню дружину.

А потім знявся одягненим під душем, прикидаючись "українською Брітні Спірс". При цьому співак звертався до свого "жабки" з пропозицією завести "маленького ангелочка".

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Але найбільш обурливою для українців стала згадка президента Зеленського та першої леді.

"Пограємось у Зеленського і першу леді, ти залітай у моє вікно вся гола на ракеті. Люблю тебе давно, все як уперше, класного дня тобі, Насте", - зачитав своєрідний реп Потап.

Відео Курбанової, скріншот: Instagram
Відео Курбанової, скріншот: Instagram

А "метаморфози" у творчості співака пояснила ведуча одного з найпопулярніших YouTube-каналів Олена Курбанова.

За її словами, просто Потап "зашкварився" зі своїми піснями про волонтерів. А тепер сподівається через кринж завоювати молоду аудиторію. Ведуча вважає, що у такому разі реперу просто потрібно піти на пенсію, але Потапу все ще хочеться бути на хвилі слави, як Брітні Спірс.

Користувачі мережі вже встигли прокоментувати те, що говорила про Потапу Олена Курбанова:

Коментарі до відео, скріншот: Instagram
Коментарі до відео, скріншот: Instagram

Коментарі до відео, скріншот: Instagram
Коментарі до відео, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Залітай гола на ракеті": українці засумнівалися в адекватності Потапа після душу в одязі та репу про Зеленського.

Раніше повідомлялося, Наталія Могилевська з вирізом до пупка показала дещо раритетне: "Подарунки дурбелікам".

Також, зірка "Довбуша" Плахтій злегка розсунула ніжки в коротких шортиках, приспустивши куртку з плечей: "Дуже гаряча".