Відома українська актриса, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зірочка серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару частенько радує шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram.

Ірина Сопонару показала свою світлу шевелюру через тиждень після фарбування і зізналася, що останнім часом їй хочеться максимально натурально виглядати.

Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/
Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/

Вона задається питанням, чи виникло в неї таке бажання через війну в країні, чи з природних причин. Більше того, через такі зміни вона перестала щось робити для себе, але волосся – це святе.

"У мене дуже складне волосся, і я намагаюся зайвий раз їх не чіпати, майстри, які давно мене знають, кажуть, що я одна така у них 🙈 І зараз, через кілька тижнів, після фарбування , можу сказати, що політ нормальний, волосся все ще на голові, і колір гарний 🥰🥰" - Поділилася радістю Сопонару.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Шанувальники були особливо щедрі на компліменти та розхвалили гумористку. Вони оцінили її зовнішній вигляд і акцентували увагу на волоссі.

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/
Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Нагадаємо, що Ірина Сопонару перед весіллям схопила чорного хлопця і стала дияволицею:"Ну, ви зрозуміли?".

Раніше ми повідомляли, що Іра Сопонару з "Жіночого кварталу" похвалилася обручкою і розкрила, где зіграє весілля з британцем.

Також стало відомо, що Ірина Сопонару з команди Олени Кравець не витримала та відповіла українцям за все: "Вибачте, що через мене...".