Зірка "Квартал 95" Юрій Великий розсмішив новою пародією, в якій показав пригоди "гвинтика" Іллі Киви після "негативного народження". Новий ролик гуморист опублікував на своєму youtube-каналі.

Юрій Великий геніально висміює різних персонажів та події, що відбуваються з ними. Цього разу пародист дістався зрадника Іллі Киви, який несподіваного "негативно народився" у підмосков'ї.

Юрий Великий, скріншот: Youtube
Юрий Великий, скріншот: Youtube

"Сенсаційна подія сталася у підмосков'ї. Там пішов гуляти і не повернувся, зрадник батьківщини та колабораціоніст Ілля Кива. Пізніше стало відомо, що Кива "негативно народився" у лісопосадці, недалеко від заміського готелю у селі Супонів", - підписав ролик гуморист.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Юрій Великий показав, що сталося з "маленьким гвинтиком" далі, а також поділився деталями того знаменного дня від імені самого "винуватця урочистості".

Реакція шанувальників не забарилася.

"Браво, ну як тонко все. Іронічно, і трохи чорноти ", "Як завжди, смішно. Сатанарій імені грішникова ", "Ось було у мене відчуття, що така пародія буде", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін youtube
Коментарі. Фото: скрін youtube

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Локшина вухам не вірить": комік з "Квартал 95" висміяв появу путіна на Саміті G20.

Також наш портал інформував, "Повний фарш": Юрій Великий розсмішив пародією на честь прильоту кораблем у Керчі.

Крім того, ми писали, зірка "Квартал 95" висміяв "орденоносного" сина Кадирова: "За героїчне взяття ковбаси та сметани"