Відома українська співачка Оля Цибульська продовжує розповідати шанувальникам практично все про своє життя.

Якось вони із сином вирішили розвіятися за допомогою зимових розваг. Нові stories були опубліковані на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є.

Оля Цибульская, фото Знай.ua
Оля Цибульская, фото Знай.ua

З настанням холодів люди почали частіше хворіти, і на жаль, артистка не стала винятком. Вона показала шанувальникам кілька етапів свого лікування, але не може дозволити собі лягти на лікарняний.

Тому вона відвідує і репетиції, і проводить час із сином, і багато інших справ вирішує.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

"Я тупа коза вийшла з репетиційної бази в бахілах. Ну і що, головне, що з санками, з ліфтом. Я їду ліфтом, боже, яке щастя. Хіба ми знали раніше, що від цього кайфуватимемо? - говорить Оля Цибульська шанувальникам.

Санки в неї були не просто так. Вона вирішила піти забрати свого сина Нестора зі школи і зробить йому приємно. Незважаючи на хворобу та холод на вулиці, вона везла свого другокласника на санчатах. Хлопчик був радий такому дозвілля з мамою.

Загалом вони досить багато часу проводять разом, і майже завжди разом. Навіть на концерти хлопчик їздить разом із мамою.

Нагадаємо, що Оля Цибульська розповіла про свій інтимний нюанс - любить довше:"Або добре відразу, або злазь".

Раніше ми повідомляли, що Оля Цибульська вимагає свято на День Народження: "Можливості на цей раз зовсім не ті".

Так само стало відомо, що Оля Цибульська показала, як українці допомагають російським окупантам: Народ , бл***, для чого. "