Даша Астаф'єва, волонтер, модель та співачка часто публікує цікаві на своїй сторінці в Instagram.

Якось у сторіс Даша розповіла про проект Дантеса, і зізналася, що закохалася в нього, і впевнена, що такою самою буде реакція у її шанувальників. Вона розмістила відео, на якому Дантес бере інтерв'ю у різних відомих особистостей.

Володимир Дантес, фото Знай.ua
Володимир Дантес, фото Знай.ua

[quote author = " Ще не бачила, але вже безмежно поважаю Володимира Дантеса за кайфовий, новий для країни україномовний проект. Ви закохаєтеся![/quote]

На відео все обертається довкола автомобілів. Володимир бере інтерв'ю та спілкується з українцями. Серед тих, хто взяв участь у проекті, була Даша.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Даша Астаф'єва та Дантес. Фото: сторис Instagram
Даша Астаф'єва та Дантес. Фото: сторис Instagram

Даша Астаф'єва та Дантес. Фото: сторис Instagram
Даша Астаф'єва та Дантес. Фото: сторис Instagram

Нещодавно Даша і сама стала вести на Youtube власне шоу на кухні. Робота волонтера так зацікавила дівчину, що вирішила розмовляти українських зірок за кухонними справами, під час приготування страв.

Також жінка почала розвивати сторінку в Twitter, де публікує гумористично-саркастичні твіти, показуючи себе з іншого боку, ніж в інших соцмережах.

Даша Астаф'єва, фото Знай.ua
Даша Астаф'єва, фото Знай.ua

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва на кухні дістала пампушки, але не з борошна, а з декольте: "Цей сон, цей сон".

Раніше ми повідомляли, що Даша Астаф'єва побажала такої удачі путину, що саме час йому лягати в труну: "Як і все в п**арашке".

Так само стало відомо, що Вова Дантес розповів, коли у нього був перший раз: "Втратив цнотливість у 20". тий Дорофєєвій у зв'язку з цією ситуацією вирішив блиснути гумором у своєму стилі.