Популярний український виконавець, блогер, волонтер та зірка соціальних мереж Instagram та TikTok Артем Пивоваров відповів шанувальникам, які говорять про те, що він на своїх виступах забагато говорить про Україну.

Відповідне відео артист опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Артем Пивоварів, фото: 1plus1
Артем Пивоварів, фото: 1plus1

Артем з самого початку повномасштбаного вторгенення прийняв рішення допомагати своїй країні чим може, та почав організовувати благодійні концерти.

Артист також їздив у тур Європою, де також збирав гроші на потреби армії. На своїх виступах він дякував за підтримку України та наголошував на тому, що ми повинні усім світом боротися із кривавою політикою путіна.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Артем Пивоваров. Фото Instagram
Артем Пивоваров. Фото Instagram

Співак часто зустрічається із військовими, спілкується із ними та завдяки концертам допомогає чим може.

Після одного із виступів фанатка написала на сторінці музиканта про те, що він начебто під наркотиками, адже дуже багато уваги на концерті розмовам про Україну.

Ці слова неабияк обурили артиста, тож опублікував на своїй сторінці відео із відповіддю шанувальникам із такою позицією.

Артем Пивоваров, фото: Instagram
Артем Пивоваров, фото: Instagram

"Це 184-й благодійний концерт. Немає приводів не говорити про Україну. Тому всі, хто говорять, що я не маю цього робити, мені начхати. Я буду про це говорити, тому що для мене це важливо", - гучно заявив Пивоваров.

Артист заявив про свою чітку позицію та додав, що ті кому це не подобається, може здати квиток на концерт та йому повернуть гроші. Також Артем показав у ролику кадри зустрічей із військовими.

Нагадаємо, що Артем Пивоваров грубо "віджав" у фаната телефон на концерті: "Я злодій, погана людина".

Раніше ми повідомляли, що у Швейцарії двічі скасували концерт Артема Пивоварова через те, що музикант допомагає ЗСУ.

Також стало відомо, що Артем Пивоваров зупинив концерт через свого шанувальника: сльози лилися градом