Наше ім'я таїть у собі багато всяких секретів, які розкривають деякі незрозумілі нам ситуації нашого життя.

Більш того. якщо ви дізнаєтеся, в чому сила вашого імені, то ви зможете направити свою енергію у правильне русло, щоб ця сила робота у багаторазовому розмірі. Пропонуємо вам топ-7 чоловічих імен, які заряджені на удачу дуже сильно.

Чоловік
Чоловік

Ігор

Ім'я походить від скандинавського слова, що означає "воїн, обережний". Власники цього імені є емоційними, але приховують свою чутливість. Вони педантичні, уважні до деталей і надійні у скрутні моменти, здатні знайти унікальні рішення.

Андрій

Андрій - це ім'я, що походить з грецької мови і означає "хоробрий, мужній". Молоді люди часто демонструють свою силу, але з віком приходить мудрість, яка робить їх майстрами переконання словом. Прагнення успіху робить Андрєєв лідерами у бізнесі та шоу-бізнесі.

Популярні новини зараз
Нова тактика ТЦК: як українці з правом на відстрочку можуть опинитися на фронті Українці отримуватимуть європейську пенсію: що про це відомо Головне за 2 липня: розлучення Каменських, підвищення цін на гарячу воду, доплати пенсіонерів та мобілізація авто Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку
Показати ще

Олександр

У перекладі з грецької це ім'я означає "захисник". Вже з дитинства його володарі вирізняються завзятістю та лідерськими якостями. Пристрасть до пригод та подорожей закладена в їхній душі, а почуття справедливості та відданості робить їх надійними друзями. Олександри — талановиті промовці, здатні переконати у своїй точці зору.

Чоловік, фото: Знай.ua
Чоловік, фото: Знай.ua

Дмитро

"Належний Деметрі" у перекладі з грецької. Дмитро цінує процес та результати роботи, він раціональний та вміє розумно економити. Вони можуть маніпулювати, але завжди шанують опонента.

Володимир

"Володний світ" по-старослов'янськи. Спокійні, але рішучі, вони мають вміння розпланувати дії, уважністю до деталей і відповідальністю за роботу інших. Володі - відмінні керівники з раціональним розумом і серйозністю, але при цьому здатні на жарти та душевність.

Арсен

Це ім'я означає "мужній, піднесений". Арсенії успішні та творчо обдаровані, чи то у мистецтві, бізнесі чи інших сферах. Нагороджені наполегливістю, цілеспрямованістю та вимогливістю до себе та оточуючих.

Чоловік, фото: Знай.ua
Чоловік, фото: Знай.ua

Віктор

Це ім'я означає "переможець". Везіння супроводжує їм у житті, але бувають моменти, коли вони прагнуть успіху, незважаючи ні на що. Початкова буква дає їм терпіння та м'якість, а емпатія робить їх відходливими. Віктори можуть бути запальними, але вони також завзяті і не схильні до маніпуляцій.

Нагадаємо, що чують про них і одразу тікають у захід сонця: 4 жіночих імені, які часто викликають роздратування.

Раніше ми повідомляли, що ох, вони неймовірні: 7 кращих жіночих імен, які не залишать жодного чоловіка байдужим.