10 грудня в Україні сталася непоправна втрата: відомий український актор Андрій Павленко помер. Цю трагічну новину підтвердила його дружина Дарія Орєхова у сумному посту на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Андрій Павленко знімався у багатьох відомих фільмах та серіалах, таких як "Жіночий лікар", "Сашка", "Перевертень у погонах", залишаючи частинку своєї душі в кожній ролі.

Окрім своєї творчості, Андрій був відомий своєю відданістю країні та участю в повномасштабній війні проти російських окупантів.

Пост Дарії Орєхової / фото: скріншот Facebook
Пост Дарії Орєхової / фото: скріншот Facebook

На даний момент не оголошено офіційну дату прощання з актором. У свою чергу, спільноти в соціальних мережах наповнилися словами підтримки та співчуття для сім'ї Андрія. У захисника залишилися двоє дітей.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Андрій Павленко / фото
Андрій Павленко / фото

Його колеги та фанати згадують його як зразок щедрості та тепла, як актора, який умів подарувати світу неймовірні історії, залишаючи частинку себе у кожній ролі.

Коментарі до посту Дарії Орєхової / фото: скріншот Facebook-сторінки Дарії
Коментарі до посту Дарії Орєхової / фото: скріншот Facebook-сторінки Дарії

Пам'ять про Андрія Павленка збережеться у серцях тих, хто знав і поважав його як талановитого актора та відданого захисника, а його діти залишаться жити з ним у спогадах та серцях людей, яких він торкнувся своїм життям та творчістю.