Модель, яка витратила 13 000 фунтів стерлінгів (більше 600 тис гривень) на "найбільші губи в Європі", зазнається, що через їх розмір не може нормально їсти та пити.

Про це пише The Mirror.

Вена Вюрстель із Австрії, стверджує, що їй вкололи понад 30 мілілітрів філеру, які зробили її губи схожими на кумедну рибу.

Власниця найбільших губ у Європі. Фото TikTok
Власниця найбільших губ у Європі. Фото TikTok

Крім того, вона пройшла курс уколів ботоксу чола і щік, а також зробила кілька операцій зі збільшення грудей і нижньої частини тіла.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Незважаючи на те, що розпухлі губи заважають їй їсти і пити, модель каже, що не має наміру припиняти їх збільшувати.

"Я хочу мати найбільші губи в Європі. Я дуже схвильована і дуже щаслива через свої великі губи. Я завжди хотіла їх такими", - говорить Вюрстель.

Власниця найбільших губ у Європі. Фото TikTok
Власниця найбільших губ у Європі. Фото TikTok

Така кількість філлеру в губах, зробила її мішенню для користувачів соцмереж, які критикували її зовнішність, а деякі з них робили мерзенні порівняння.

Незважаючи на коментарі, Вена, яка називає себе "пластично-фантастичною", каже, що пишається своєю зовнішністю, і закликає людей робити те що їм подобається, та не думати про думку оточуючих.

@titty_twins

Insta: Vienna.wuerstel #lipinjections #botox #trans #viennawuerstel #viennabotox

♬ Originalton - Vienna Würstel 🏳️‍⚧️

Нагадаємо, "Фреді Крюгер, це ти?": українці глузують з губатої "міс "ДНР""

Раніше ми писали про те, що губата "міс "ДНР"" розповіла про те, як підсіла на "уколи краси": "Косметологи сміялися..."

Як повідомляв Знай.ua, косметолог понівечив обличчя дружини футболіста "Динамо": "Я в неї була вже колись, тому довірилась"