"Фредді Крюґер" з "ДНР" - блондинка Аліна Андрієвська, яка проживає в окупованому Донецьку і стала посміховиськом для українців, через велику кількість хірургічних операцій та філерів в особі, вкотре похвалилася своїм успішним життям та зовнішністю , " якої всі заздрять".

Жертва пластичної хірургії та гіалуронки знайшла собі місцевого рієлтора, який продає будинки, які росіяни відібрали в українців, та знімає рекламу свого бізнесу.

Губата "міс "ДНР"". Фото Instagram
Губата "міс "ДНР"". Фото Instagram

На крові та горі маріупольців мукла побудувала мережу магазинів, де продається усілякий китайський мотлох: сантехніка, дитячі іграшки та одяг. Також Анрієвська заробляє на рекламі місцевих закладів та магазинів.

Популярні новини зараз
Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

@koroleva2025

#гламурныймейк

♬ оригинальный звук - Koroleva👑

Незважаючи на бізнес на кістках українців, Андрієвська розповіла про те, як підсіла на "голку косметології".

Блондинка дає інтерв'ю в автомобілі, де сидить у профіль. На його кадрах видно, як філер повністю заповнив відстань між її верхньою губою та носом, і ще трохи залишилося, щоб ніс почав чіпляти її рот.

Губата "міс "ДНР"". Фото Instagram
Губата "міс "ДНР"". Фото Instagram

"Фредді Крюгер" розповіла, що першу ін'єкцію зробила у 36 років, коли її губи втратили природну привабливість.

"Дуже боялася, але вколола один шприц і не змогла зупинитися. Ходила щотижня. З мене вже всі косметологи сміялися." – розповідає Андрієвська.

Блондинка зробила собі 4 ін'єкції поспіль, і косметолог відмовилася далі робити їй процедуру.

Губата "міс "ДНР"". Фото Instagram
Губата "міс "ДНР"". Фото Instagram

Вона звернулася до іншого, і почекавши місяць, знову почала "накачувати" свої губи філерами.

"Я зрозуміла що з такою кількістю гіпероб'єму стала собі більше подобатися. Я не бачу перешкод, якщо це допомагає вам полюбити себе, чому б це не вдосконалити", - додає "міс ДНР".

@koroleva2025

@Кирилл Сириус #Koroleva👑#сириусинтервью

♬ оригинальный звук - Koroleva👑

Нагадаємо, "Фреді Крюгер, це ти?": українці глузують з губатої "міс "ДНР""

Раніше ми писали про те, що "Рома не звір, а керівництво терористів": Роман Білик вибрав криваві рублі замість совісті та поїхав розважати окупантів "ДНР"

Як повідомляв Знай.ua, українки втікли до ЄС, аби танцювати з прапорами рф та "ДНР"