Чоловік чекав понад місяць, перш ніж звернутися до лікаря за отриманням медичної допомоги.

Він страждав на судоми, головні болі, запаморочення, і все це після вживання свинини. Після звернення до лікарні, медичні працівники були приголомшені – у нього у тілі було виявлено понад 700 стрічкових черв’яків. Вони жили у шлунку, печінці, легенях та навіть мозку. Про це розповіли у виданні "Mirror".

Черв'яки в мозку чоловіка. Фото: mirror
Черв'яки в мозку чоловіка. Фото: mirror

43-річний чоловік на ім’я Чжу Чжун-фа був по-справжньому спантеличений, коли його самопочуття було стабільно поганим протягом місяця. Тому, він вирішив звернутися за допомогою. Як виявили лікарі, черв'яки встигли заподіяти шкоди організму.

Якщо ці паразити заполонять центральну нервову систему, це може викликати навіть параліч, або епілептичні припадки. У пацієнта черв’яки були в черевній порожнині, легенях та м’язах грудей.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Причини зараження

Стрічкові черв’яки зазвичай живуть у недовареній свинині, а людина ними може заразитися, коли з’їсть м'ясо свинини. Це м'ясо повинне бути недостатньо термічно оброблене та містити яйця цих паразитів.

Свинина. Фото: скрін youtube
Свинина. Фото: скрін youtube

Тому Всесвітня організація здоров’я нагадує, що варто їсти лише термічно оброблене м'ясо. Окрім того, варто їсти продукти, в якості якого ви будете впевнені. Пацієнт проходить лікування та почуває себе краще. Лікарі говорять, що якби він не звернувся, то це мало б по-справжньому фатальні наслідки.

Нагадаємо, портал Знай інформував, дівчина виросла з живими ляльками та стала мисливцем за привидами: "Перший досвід у 7 років"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, паразити у домашніх улюбленців: чи потрібно глистувати котиків, які не гуляють на вулиці

Також, наш портал інформував, з голови чоловіка витягнули 9-саниметрового гельмінта: паразит був живий і активно рухався