Легендарний спортсмен та актор Чак Норріс у 83 роки повертається до зйомок у кіно. Артист поділився кадрами нового бойовика, у якому зіграв головну роль.

Про це він розповів на своїй сторінці в Instagram.

Норріс опублікував фото зі знмального майданчика. На останньому фото можна побачити, як актор репетирує зі своїм 22-річним сином Дакотою.

Чак Норріс. Фото Instagram
Чак Норріс. Фото Instagram

"Я знову в строю разом із Дереком Тінгом та Марком Сінгером у фільмі "Агент-розвідник", який вийде наступного року. Ось кілька фотографій BTS однієї з моїх бойових сцен із хореографією мого сина Дакоти. Я не можу дочекатися, доки ви все це побачите. Залишайтеся на зв'язку! Благослови Боже, Чак Норріс", — написав актор.

Популярні новини зараз
Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Плату за світло нараховуватимуть по-новому Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Чак Норріс зіграє капітана Аластера – керівника таємних сил безпеки Землі.

Чак Норріс. Фото Instagram
Чак Норріс. Фото Instagram

За сюжетом він запросить новачка Джима приєднатися до місії під керівництвом полковника Гріна та його досвідчених морських піхотинців.

Їхньою місією відстежитиме незрозумілі енергетичні обурення на базі в Нью-Мексико. Робота полягає у проникненні в таємничий об'єкт, який, за чутками, займається дослідженням технологій інопланетян.

Чак Норріс. Фото Instagram
Чак Норріс. Фото Instagram

Бойовик "Агент-розвідник", де легендарний актор зіграє головну роль, вйиде у наступному році.

Нагадаємо, сценарій "Я легенда-2" вже готовий: Вілл Сміт розкрив деталі роботи над другою частиною легендарного фільму

Як повідомляв "Знай.uа", Warner Bros. вперше показали приквел "Божевільного Макса" з Анею Тейлор-Джою та Крісом Хемсвортом

Знай.ua писав, майбутній диктатор Сноу з "Голодним іграм" розриває інтернет: дівчата вже хочуть від нього дітей