Чоловікові заборонили володіти худобою на 10 років після того, як його викрили в інтимі з коровою.

Ліам Браун був знайдений у дуже безкомпромісній позі: зі спущеними штанами він "явно займався сексом з коровою", як почув суд цього тижня. Однак у 25-річного хлопця не було "щасливого кінця", оскільки він намагався втекти від розгніваного власника ферми, стрибнувши в іншу частину ферми, але його почали топтати інші корови.

Корова, скріншот: YouTube
Корова, скріншот: YouTube

Потім його знайшли лежачим на підлозі і кричащим: "Вибач, я облажався". Пізніше Брауну було пред'явлено звинувачення в сексуальному проникненні в живу тварину і заподіянні непотрібних страждань тварині, що охороняється, в результаті інциденту на фермі в Бертоні, Дорсет.

Насправді Браун був спійманий на систему відеоспостереження, яка була встановлена, оскільки власники ферми підозрювали, що до корів хтось проникає, коли було виявлено одяг та рукавички. Повідомлялося, що корови страждають від погіршення здоров'я, і ​​підозри шокуюче підтвердилися вранці 12 червня 2022 року.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Курс долара кине у розпач: вже затвердили ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити
Показати ще

На камері було видно, як Браун ганявся за теляткою на прив'язі. На очній ставці він сказав, що "він закінчив і розв'язав теляти".

Було взято зразок ДНК, який довів, що Браун справді мав статевий акт із бідною твариною. Його представник у суді на цьому тижні заявив, що він "кається і спустошений завданим ним болем", але не зміг назвати жодних причин такої дивної поведінки.

Сіра українська корова, фото: скріншот з відео
Сіра українська корова, фото: скріншот з відео

Підводячи підсумок, суддя Кейт Катлер сказав: Це дуже тривожний, дивний і тривожний випадок. Чоловік вашого віку залучений до такої поведінки – я впевнений, ви згадуєте про це із соромом та зніяковілістю. Ваші дії справді заподіяли цій тварині непотрібні страждання. Сподіваюся, що нічого подібного більше ніколи не повториться".

Крім заборони на володіння худобою, йому дали 36-місячний громадський ордер та зобов'язали виконувати 15 годин неоплачуваної роботи. Йому також було наказано виплатити 600 фунтів стерлінгів як компенсацію.

Нагадаємо, що 38-річна вчителька спокусила 12-річного школяра, але її відпустили з поліції, після чого вона взялася за старе.

Раніше ми повідомляли, що 51-річна жінка поїхала на побачення з новим знайомим, а за кілька тижнів її голову знайшли на пляжі: "Виклав у ТікТок".