Для всіх наших читачів, які цікавляться новинами світу українського шоу-бізнесу, є дуже цікава історія. Уявіть собі, що в Україні вирішили обрати найкрасивішого чоловіка.

І це все-таки трапилося – блогери в рамках проекту "besida.project" провели соціальне опитування та склали рейтинг найкрасивіших чоловіків України.

До рейтингу найкрасивіших чоловіків України "увірвалися" співаки, танцюрист та шоумен.

Віталій Козловський, фото: Instagram
Віталій Козловський, фото: Instagram

5 місце – Віталій Козловський

На п'ятому місці опинився співак Віталій Козловський, який зараз служить у лавах ЗСУ. Влітку 2023 року він отримав повістку, пройшов комісію та вирушив на фронт. Спочатку він був у Нацгвардії, а потім перевівся в іншу частину. Наразі він знаходиться у Києві.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Назар Грабар. Фото скріншот з Youtube
Назар Грабар. Фото скріншот з Youtube

4 місце – Назар Грабар

Учасник шоу-балету Світлани Лободи – Назар Грабар – посів четверте місце у цьому рейтингу. Він, як і Козловський, служив у ЗСУ, проте нещодавно звільнився у запас. Відомо, що Грабар на війні втратив брата, разом із яким пішов захищати Україну від російської агресії.

Володимир Дантес, фото Знай.ua
Володимир Дантес, фото Знай.ua

3 місце – Дантес Володимир

Володимир Дантес став популярним після участі у групі "ДіО фільми". Після розпаду дуету він пішов у сольне плавання, проте йому не відразу вдалося "вистрілити". Нещодавно він повернувся на велику сцену і вже представив кілька розривних хітів та навіть новий альбом "Кити".

Микита Добринін, фото: Instagram
Микита Добринін, фото: Instagram

2 місце – Микита Добринін

Про Добриніна заговорили після участі в реаліті "Холостяк". У фіналі він обрав Дашу Квіткову. Пара майже одразу з'їхалася. На Балі Добринін зробив їй пропозицію, невдовзі пара зіграла весілля. Майже два роки тому народився син Лев. Однак нещодавно стало відомо про те, що пара розлучилася. Добриніну приписують роман із Чарою Хорив, а Квітковою – із Михайлом Заливаком.

Олег Винник. Фото: скрин відео
Олег Винник. Фото: скрин відео

1 место - Олег Винник

До повномасштабного вторгнення Олег Винник був майже зіркою номер 1 в Україні. Однак після того, як громадськості стало відомо про те, що Винник на початку війни поїхав до Німеччини, його популярність почала згасати. Сам артист каже, що він перебуває на лікуванні. Він дуже рідко дається взнаки.

Нагадаємо, зірка українських серіалів Катерина Тишкевич перебуває у важкому стані: близькі та колеги збирають на лікування.

Раніше повідомлялося, Вова Дантес змусив Дашу Астаф'єву закохатися, поки Дорофєєва будує життя з Кацуріним: "Вже безмежно".

Також, "Це взагалі що?": Надю Дорофєєву ввели у ступор питанням про контакт із Дантесом.