Екстрасенс та шаманка Сейраш у новому інтерв'ю розповіла про те, чи збирається ворог активно обстрілювати нашу країну перед новорічними святами чи взагалі зіпсувати нам Різдво.

Про це вона повідомила на своєму YouTube-каналі.

Шаманка повідомила, що в плани вороги входить зіпсувати нам різдвяний вайб та святкування.

Сейраш. Фото скріншот з Youtube
Сейраш. Фото скріншот з Youtube

"Якусь масовану штуку, вони на грудень готують. Не обов'язково до свята, але точно готують. Різдво випадає однією із загрозливих точок, коли може щось летіти і сипатися на голову", - зазначає екстрасенс.

Популярні новини зараз
Чи буде в Україні долар по 50 гривень: експерт розповів, до чого готуватись Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Зокрема, Сейраш повідомила про те, що окупанти готують атаку на столицю.

"Буде спочатку поменьше, потім побільше. В планах у ворога "прощупувати" Київ і намагатися його атакувати на період грудня. Тож Києв та Київська область будьте обережні, адже ви є у планах росіян", - зазначає Сейраш.

Сейраш. Фото скріншот з Youtube
Сейраш. Фото скріншот з Youtube

Окрім того, як розповіла шаманка, на нашу територію весь грудень будуть наманатися проникнути диверсійні групи ворога через Чернігівську область.

Харків'ян також чекає небезпека у грудні. Шаманка припускає, що наприкінці року на Харківщині будуть намагатися знову просувати ідеї "руського міра", однак вони не будуть мати успіху.

Нагадаємо, відомий астролог звинуватила Потапа в роботі на росію: "Йому важливо...".

Раніше повідомлялося, самотність, дефіцит хорошого та постійні сварки: мольфар розповів, що не можна робити перед дзеркалом.

Також, "Перевірка, якої ще не було": відомий екстрасенс побачив, що чекає на Україну в грудні.